Inschrijven Jeugdweekend

Inschrijvingen jeugdweekend 2023 mogelijk vanaf einde januari.


Total


Beste spinleyleden,

Op 5, 6 en 7 mei 2023 gaat ons jaarlijks jeugdweekend door. We vertrekken vrijdagavond in groep met de fiets naar de Hoge Rielen te Kasterlee. Zondagavond doen we de fietstocht omgekeerd. Voor de U9 begint het jeugdweekend op zaterdagochtend, dus voor hen één nachtje slapen in plaats van twee.

Voor de U9 rekenen wij voor het weekend een vergoeding van €65 aan, te betalen bij het inschrijven online. Voor onze andere jeugdleden bedraagt dit €75.

Bij de inschrijving kan je (als ouder) aanduiden of je bereid bent om de fietstochten tussen Dessel en de Hoge Rielen te begeleiden. Dit kan voor vrijdag naar de Hoge Rielen en/of voor de terugkomst op zondag.

Wegens het grote succes van de vorige jaren hebben we besloten om dit jaar opnieuw zelf te koken. Bereidwillige kookouders kunnen dit ook aanduiden op het inschrijvingsformulier.

Deze periode is ook steeds een gelegenheid voor verschillende communiefeesten, lentefeesten, familiegelegenheden,… Moest er iemand vroeger opgehaald worden op zaterdag of zondag kan dit steeds als opmerking opgegeven worden of tegen Bram/Jef vertellen.

Gelieve bij de inschrijving ook zoveel mogelijk details te geven i.v.m. medicatie, (medische) aandachtspunten, voeding (vegetariër, voedselallergie, ander eetpatroon omwille van bv. dieet, geloof, etc.). Als organisatie houden wij hier graag rekening mee, maar je moet het ons wel vertellen.

Let op: de organisatie gaat geen initiatief nemen om omtrent bovenstaande contact met u op te nemen. Graag vragen wij u om dit zo goed mogelijk te noteren. Mocht dit na inschrijving, in de loop naar het weekend, nog wijzingen kan u ons steeds contacteren via onderstaande contactgegevens.

Verdere informatie betreffende dit jeugdweekend volgt later via e-mail. Indien jullie nu al vragen hebben of meer informatie wensen kan je steeds contact opnemen met Bram Peeters of Jef Geerinckx: spinleyweekend@gmail.com.

Algemene aandachtspunten

  • Op de Hoge Rielen verplaatsen wij ons ook met de fiets. Dus iedere speler/speelsters heeft een fiets nodig voor de gehele looptijd van het weekend. Zo ook de mini’s die zaterdag arriveren als spelers/speelsters die mogelijks later aansluiten.
  • Indien een speler/speelster vroeger wordt opgehaald en niet terugkeert vragen wij u vriendelijk om de bagage, inclusief fiets, sporttas, etc. mee te nemen bij ophaling.
  • Spelers/speelsters die het weekend vroegtijdig moeten verlaten, kunnen opgehaald worden aan de bareel op het einde van de parking aan poort oost. (poort van hoge rielen binnenrijden, vervolgens naar links afdraaien en rijden tot aan bareel).
Scroll to Top