Inschrijven clubdag

Inschrijvingen zijn afgelopen voor 2023.

Info

1 november 2023

De clubdag zelf is niet enkel voor de deelnemende leden, maar ook ouders en sympathisanten kunnen doorheen de dag deelnemen aan de ouder-kind tornooitjes!

Bij de inschrijving kunnen jullie dan ook aangeven of je graag samen met je eigen zoon/dochter/partner speelt of liever tegen elkaar wilt uitkomen. Ook andere sympathisanten (partners, vrienden “friends with benefits”) zonder eigen spelende kinderen zijn zeer welkom tijdens ons tornooi. We vragen uiteraard wel een zekere connectie met Spinley. De clubdag zelf wordt in blokken opgedeeld met gedeeltelijke overlap, de uren kunnen nog lichtjes wijzigen afhankelijk van de inschrijvingen:

· 10u00 – 15u00: Spelers en ouders/sympathisanten van U8-U9-U11-U13 (Spelvorm wordt aangepast aan het niveau van de kindjes)

· 13u00 – 20u00: Spelers en ouders/sympathisanten van U15-U17 en senioren

En dat is nog niet alles! Om af te sluiten nodigen we iedereen uit op onze knallende melk- en mocktailfuif (voor de kleinsten), vanaf 15u00 en aansluitend een echt Spinleyfuifke voor de oudere jeugd en senioren. Beide vinden eveneens plaats in de cafetaria van de sporthal.

Voor de grote en kleine honger doorheen de dag is er de mogelijkheid om broodjes te bestellen in de cafetaria. ’s Avonds komt er een frietkraam langs om de laatste honger te stillen. Daar kan je dan uiteraard frietjes bestellen. Om praktische redenen vragen we om de broodjes en frietjes bij de inschrijving voor onze clubdag al door te geven. Let wel op: voor de fuifbeesten van de melkfuif en de spelers van U8-U9-U11 -U13 is de mogelijkheid tot frietjes eten er pas tijdens de fuif en dus niet vlak na afronden van de clubdag. De tijd tussenin kan uiteraard al dansend worden doorgebracht tijdens onze melk- en mocktailfuif.

Wij kijken er alvast enorm hard naar uit! Onze Clubdag mag je absoluut niet missen!

Ontbijt

Vergeet ook niet in te schrijving voor het ontbijt!

Scroll naar boven