Wafelslag 2016

Beste SPINLEY JEUGDSPELERS, SENIOREN en OUDERS,

Spinley organiseert op  zaterdag 24 september 2016 een WAFELSLAG tvv de jeugdwerking.

We verwachten ELKE jeugdspeler vanaf preminiemen om 9u00h aan de Spin (pastorijstraat)-> kantine sporthal.

We rekenen op  een voltallige opkomst van alle ploegen vanaf preminiemen. Breng indien mogelijk een wasmand,  een gelddoosje en fluovestjes mee en doe een spinleyvest of t shirt aan, als je dat hebt.

We zouden het ook prettig vinden dat ‘volwassenen’ zouden instaan voor het vervoer zodat alles op een veilige en praktische manier kan verlopen. Daarom willen we een oproep doen aan de ‘jeugd’-ouders en de spe(e)l(st)ers van onze seniorenploegen om ons die dag bij te staan met deze wafelverkoop.

Maar ook zonder auto ben je van harte welkom.

We hebben nog helpende handen nodig voor de hot-dog, om de bestellingen klaar te zetten, bestellingen uit te delen, voor de tap  …… . Je kan ook voor een uurtje of 2 uurtjes komen. Kunnen ouders en senioren bevestigen per mail (zie onderaan) of ze komen en hoelang?

‘s Middags worden er heerlijke hot-dogs en een drankje voorzien.

Zij die niet (kunnen) komen helpen, mogen zeker een inspanning leveren om bij familie, vrienden, collega’s, …  wafels aan de man/vrouw te brengen.

Bijgevoegd bestelformulier kan je bezorgen ten laatste 17 sept in de wafelbox in de kantine(bij matchen) /bij de zaalwachter(door de week), gelieve geen geld erbij te doen, enkel je briefje of via mail ( Van Sabrina) of persoonlijk aan Sabrina of Daniëlla.

Sabrina Hens  :  sabrina.hens@telenet.be
Daniëlla Ooms

Gelieve het gepaste geld mee te brengen bij het ophalen van de bestelling. Bestellingen kan je afhalen op zaterdag 24 sept 2016  ts 11 en 12u aan de spinhallen -> kantine , in de pastorijstraat.

Alle ouders die komen helpen en zich bij ons registreren, krijgen een voucher. Deze wordt je later bezorgd en kan je inwisselen bij Spinley-activiteiten wanneer je komt ontbijten of bij de spaghetti dag …..

Alvast hartelijk dank voor jullie medewerking !!!

We hopen op een talrijke opkomst !

SPINLEY.

PS: Vorig jaar waren de jongens nipt in de meerderheid met 70.6% helpers tov 67.2% voor de meisjes, het jaar ervoor de meisjes in de meerderheid met 60% tov 35% , wie doet dit jaar beter ???? GO FOR IT !!!

 

Wafelslag-Formulier-2016