Jeugdweekend Spinley 2015

LS6_2653

Beste Spinley leden, ouders en sympathisanten,

Het jeugdweekend zit er weeral op en we kunnen zeker van een geslaagde editie spreken. Het was vooraf aangekondigd als de 13de editie, en het is inderdaad zeer hectisch geweest dit jaar.
In alle hectiek is het er dan ook overgeschoten om zondag op gepaste wijze iedereen te bedanken die hieraan bijgedragen heeft.

In de eerste plaats gaat het dan natuurlijk om de deelnemers zelf, jullie hebben gezorgd voor een geweldige sfeer dit jaar, het was gewoon te merken aan alles! Misschien dat alle gewonnen bekerfinales van vrijdag daar ook wel voor iets tussen zaten..

Verder willen we uiteraard ook alle trainers en animatoren bedanken die er steeds weer staan en zich inzetten voor het in goede banen leiden van dit weekend. Ook Sam als all-rounder en Zup met de vrachtwagen en de mee-fietsende ouders zijn onmisbaar.
Maar dit jaar is het team nog wat uitgebreid doordat we ons eigen potje moesten koken. Onvoorzien, onverwacht en last-minute, maar wel super goed verlopen doordat een aantal ouders hun weekendplannen hals overkop en belangeloos omgegooid hebben. Dus nen dikke merci aan alle cookies, zonder jullie was het dit jaar niet mogelijk geweest..!
Het was ook ongelofelijk en hartverwarmend om te zien hoeveel reactie er kwam via mail, telefoon en site.. Dit bewijst maar weer eens wat een club Spinley Dessel wel niet is, en wat voor clubgevoel er heerst.. Go Spinley!

En last but not least, de drie organisatoren Jeroen, Rob en Han, merci mannen! We weten met z’n allen dat we op jullie kunnen rekenen!

Nu is het tijd om uit te rusten en na te genieten.. Tot volgend jaar allemaal allemaal!

PS: Schrijf het gerust op de kalender: Jeugdweekend Spinley 2016: vrijdag 29 april 2016 tem zondag 1 mei 2016