Schrijf je in voor het jeugdweekend!

Beste spinleyleden,

Op 1, 2 en 3 mei 2020 gaat ons jaarlijks jeugdweekend door. Zoals geweten vertrekken we op vrijdagavond in groep met de fiets naar de Hoge Rielen te Kasterlee en op zondagavond is onze terugkomst. Voor de mini’s begint het jeugdweekend op zaterdagochtend, dus voor hen 1 nachtje slapen i.p.v. 2.

De ouders van de mini’s vragen wij een bedrag van €55,- te storten op rekening BE48 4194 0619 7127 voor onze andere jeugdleden bedraagt dit € 65,- . Betalingen en inschrijvingen dienen te gebeuren vóór 1 april 2020. Vermeld bij je betaling ook de naam en ploeg van de deelnemer(s), alsook de vermelding ‘Inschrijving Jeugdweekend’.

Bij de inschrijving kan je (als ouder) invullen of je al dan niet bereid bent om mee te fietsen met onze jeugd naar de Hoge Rielen op vrijdag en/of terugweg op zondag. Wegens het grote succes van de vorige jaren hebben we besloten om dit jaar opnieuw zelf te koken. Bereidwillige kookouders kunnen dit ook aanduiden op het inschrijvingsformulier.

Deze periode is ook steeds een gelegenheid voor verschillende communiefeesten. Moest er iemand vroeger opgehaald worden op zaterdag of zondag kan dit steeds als opmerking opgegeven worden of tegen Bram/Jef vertellen.

Verdere informatie betreffende dit jeugdweekend volgt later via e-mail. Indien jullie nu al vragen hebben of meer informatie wensen kan je steeds contact opnemen met Bram Peeters of Jef Geerinckx: spinleyweekend@gmail.com.